Tuva Kristine – Akershus

Tuva Kristine Halle

Tuva bor på Kolsås i Akershus og har vært seremonileder høsten 2016.

Jeg fikk øynene opp for Hufo da jeg selv skulle gifte meg på nyttårsaften i 2012. Vielsen ble akkurat slik jeg hadde sett for meg, og jeg visste der og da at jeg også skulle bidra til at andre par får sitt drømmebryllup i oppfyllelse!

Høsten 2016 ble jeg godkjent som vigsler og seremonileder. Siden da har jeg fått æren av å være vigsler for mange flotte par som ønsker å dele livet med hverandre. Som vigsler er det både rørende og ærefullt å stå så tett på brudeparet, spesielt når man har blitt litt kjent med dem gjennom samtaler i forkant av bryllupet.
Hufo og jeg deler mange grunnleggende prinsipper, slik som solidaritet, likeverd, toleranse, åndsfrihet og respekt. Det aller viktigste for meg er at alle uansett religion, etnisitet og kjønn kan vies til ektepar hos oss og nettopp derfor ville jeg bli vigsler for Hufo!

I tillegg til å være vigsler er jeg også seremonileder ved Mentorfester. Mentorfesten har et viktig aspekt ved at foreldrene velger én eller flere personer som kan knytte langvarige tillitsbånd til barnet, gjerne utenfor familien. Jeg liker tanken på at barnet har flere personer som kan elske, støtte og som er villig til å følge opp barnet litt ekstra i oppveksten og resten av livet. Du kan lese mer om hva det innebærer å være mentor på Humanistforbundets hjemmeside.

Å få lov til å være seremonileder, enten i vielser eller på mentorfester, betyr mye for meg og det er en givende oppgave som jeg verdsetter høyt.

Tilbakemelding fra en av Tuvas seremonier:

«Tuva Kristine Halle var en fantastisk person, et rolig vesen som så oss som mennesker og formidlet budskapet vårt på en enestående måte. Hun var fleksibel, punktlig og et smilende vesen. Til og med bryllupsbildene våre ble hakke flottere med hennes fantastiske smil! Hun gjorde dagen veldig fin for oss!».

Profile details