Åse – Buskerud

Åse Hellesylt

Åse holder til på Hurum i Buskerud og foretar for det meste vielser i Østlandsområdet. Hun startet opp som vigsler for Hufo våren 2013 og har foretatt veldig mange vielser siden det. Hun sitter derfor inne med masse erfaring og trygghet. Hun vier par først og fremst for å se mennesker i lykkerus og gledestårer, der kjærligheten mellom to personer virkelig blir feiret i ekteskapets ånd. Hun får oppleve dette gjennom Hufo som har et vigselstilbud for alle som ønsker å si ja til hverandre. I tillegg er Hufo disponible for parets ønsker med hensyn til sted og utforming av seremoni.

Å se glede og lykke, hånd i hånd med alvoret i en vigsel er vakkert. Et lite innslag av overraskelse krydrer den perfekte seremoni. Når paret finner det riktige stedet, beliggenheten og settingen for begivenheten, og hun som vigsler kan bistå paret i å skape en drømmeseremoni – da får Åse feiret kjærligheten.

Åse gjennomfører både vielser og mentorfester.

På bildet under ser vi Annett A. Helset og Øystein Benjaminson:

«Vi ville ha en ikke-religiøs vielse, og ønsket at det skulle føles mer personlig enn en vielse på Tinghuset. Vi ville ha vielsen et pent sted som vi hadde valgt selv. Vi bestemte oss for å ha bryllupet på Nordre Skøyen Hovedgård og Hufo kunne sende vigsler dit. Vi synes det som Hufo hadde skrevet på hjemmesiden sin om bryllup og vigsel virket ryddig og bra. Vi synes også det var fint at man ikke krevde at folk skulle bli medlem for å kunne vies. Derfor valgte vi Hufo»

Profile details