Andreas – Oslo

Andreas Blaauw-Hval

Andreas bor i Oslo og har vært vigsler siden oktober 2016. Han er en rolig og trygg fyr som leder alle sine seremonier med stødig hånd, og han setter parene i sentrum både i planlegging og i gjennomføring.

Andreas tar like gjerne på seg vielser med asfalt under beina som vielser i naturen. Han ønsker å strekke seg langt for å skape både unike og verdige rammer for vielsen.

«Jeg ville bli vigsler for å være med på å gi par den seremonien og feiringen de ønsker seg, uavhengig av bakgrunn, legning eller økonomi. Jeg synes det er flott at folk kan skape sin egen dag, samtidig som det juridiske ved å gifte seg ligger til grunn for feiringen. Både store og små feiringer kan være storslagne» sier Andreas.

Tilbakemelding fra en av Andreas sine vielser:

«Andreas Blaauw-Hval var vår vigsler. Kjempefin fyr! Vi hadde en hyggelig middag i forkant og følte at vi ble godt kjent. Han var veldig interessert i at det skulle bli best mulig. Sendte oss en detaljert beskrivelse i forkant, som vi kunne kommentere. Under selve vielsen var han helt fantastisk. Seremonien ble akkurat slik som vi håpet, passe uformell, men likevel høytidelig. Mange har sagt at de synes det var en fin opplevelse. I etterkant sendte han oss et veldig hyggelig brev sammen med attesten. Det satte vi pris på».

Bildet under viser Andreas i aksjon i en annen vakker vielse i Jotunheimen, sept 2017

Profile details